A


E-COMP 2001 Bt.

2040 Budaörs,
Napsugár sétány 4.

Mobil:
06-30/22-99-009

e-mail: info@ecomp.hu

 


 

Szakmai anyagok

Információ biztonság

(ISO27001)

ITIL, IT szolgáltatásmenedzsment

(ITIL)

A kommunikáció nehézségei

(outsource_projektkomm.)

Kontrolling átszervezés alatt álló szervezetekben

(controlling at changing orgaznization.jpg)

Carisma módszertan

(carisma módszertan.jpg)

 


 


CÉGTÖRTÉNET

 

Az E-Comp 2001 gazdasági társaságot magasan képzett, sokféle iparágban és vállalati környezetben edzett, lelkes szakemberek egy baráti csoportja alapította azzal a céllal, hogy a magyarországi kis- és középvállalatok egyénre szabott igényeiknek megfelelő, magas színvonalú és valós gyakorlati hasznot termelő üzleti és informatikai tanácsadói szolgáltatásokat vehessenek igénybe.

Saját tapasztalataink bizonyították, hogy az ilyen jellegű komplex szolgáltatásokat Magyarországon eddig csak a vállalkozások egy szűk rétege élvezhette, több okból kifolyólag.

Egyrészt ez a fajta magas színvonalú stratégiai és ügyviteli tudás, valamint a kapcsolódó technológiai és projektvezetési tapasztalat elszórva jelenik meg a magyar piacon.

Másrészt ezek a komplex tanácsadói szolgáltatások elérhetetlenül drágának bizonyulnak a hazai kis- és középvállalkozások számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy színvonalas tanácsadói szolgáltatásaink révén ezen a gyakorlaton változtatni tudtunk.

Hisszük, hogy nagyfokú, személyes felelősségvállalásunk, kreativitásunk, szellemi tőkénk és elkötelezettségünk ügyfeleink sikerességére és megelégedettségére értéket teremt ügyfeleink számára.

Törekvésünk, hogy cégünk, az E-COmp 2001 Bt. öt éven beül a magyarországi tanácsadói piac meghatározó szereplőjévé váljon a kis- és középvállalati szegmensben.

 

 

 

 

E-COMP 2001 Bt. 2040 Budaörs, Napsugár sétány 4.